MS v hokeji 2024 Všetky info tu!

Svätý Max seriál – herci, online, Voyo, archív, pokračovanie a recenzie

Aktualizované:

Autor: Denisa

Svätý Max seriál

Svätý Max je slovenský rodinný seriál televízie Markíza, ktorý mal premiéru 9. marca 2022. V článku sa dozviete, aké je herecké obsadenie, kde si môžete pozrieť seriál online alebo v archíve, kedy bude pokračovanie a aké ohlasy má u fanúšikov.

Svätý Max seriál

Svätý Max seriál nájdete na TV Markíza, pričom ide o adaptáciu nemeckého seriálu Sankt Maik z roku 2018. Hlavnú postavu v tomto seriáli stvárňuje Vincent Navrátil.

Seriál Svätý Max celé diely si môžete pozrieť aj v archíve TV Markíza na Voyo.sk. Nájdete tu aj ďalšie populárne seriály, relácie alebo reality šou, ako napríklad Love Island.

V článku nájdete

Seriál Svätý Max dej

Seriál Svätý Max dej hovorí o drobnom podvodníkovi a zlodejovi Maxovi, ktorý sa vo vlaku vydáva za falošného revízora. Situácia sa mu však vymkne z rúk, a aby unikol spravodlivosti, ocitne sa zrazu v skutočnej sutane farára v malom mestečku Kralovany.

Max sa ako nový farár stáva súčasťou miestnej komunity, ovplyvňuje osudy členov farnosti a pomáha im riešiť ich problémy svojím vlastným a veľmi nekonvenčným spôsobom.

Až nečakane rýchlo v mestečku zapadne a stáva sa poradcom aj autoritou miestnych.

Kde sa natáčal seriál Svätý Max

Pýtate sa otázku, kde sa natáčal seriál Svätý Max? Tento seriál sa tak, ako aj iné slovenské seriály natáčal v Skalici a okolí.

V tomto meste sa napríklad natáčal aj slovenský krimi seriál Detektív Dušo, ktorý si takisto môžete pozrieť v archíve TV Markíza na Voyo.sk.

Svätý Max herci

Televízia Markíza sa v prípade seriálu Svätý Max snažila obsadiť nové mladé tváre, ktorými chcela na obrazovky prilákať mladšiu generáciu divákov. Hlavnú úlohu farára v seriáli stvárňuje 26-ročný český herec, režisér a producent Vincent Navrátil.

Svätý Max obsadenie

Aj napriek tomu, že sa v seriáli objavujú nové herecké talenty, Svätý Max obsadenie je plné aj známych slovenských hercov, ktorých môžete vidieť hrať v iných televíznych projektoch, ako napríklad Janku Koválčíkovú v seriáli Dunaj, k vašim službám.

Svätý Max herci

Postava v seriáliMeno herca / herečky
MaxVincent Navrátil
Eva LehotskáMartina Zábranská
AdamAdam Mišík
MagdaNela Pocisková
Pôvodný farárJán Demko
SedláčekJaroslav Dóczy
paní ZamarovskáZuzana Kocúriková
Tina LehotskáJana Kovalčíková
MáriaAnna Šišková
Janek Horák Lukáš Latinák
TomášDominik Budinský
SedláčkováDana Gudabová
RoboMatúš Kvietik
ŠtefanMarek Fašiang

Svätý Max online

Seriál ste si mohli pozrieť priamo cez obrazovky a vo vysielaní televízie Markíza, ktorý mal premiéru 9. marca 2022. Ak ste túto premiéru nestihli, dnes si môžete pozrieť všetky časti seriálu Svätý Max online na streamovacej platforme televízie Markíza Voyo.sk.

Naopak ak si chcete pozrieť seriál Svätý Max online zdarma, všetky epizódy 1. série nájdete na webe Prehraj.to.

Svätý Max Voyo

Voyo je streamovacia služba, kde nájdete Voyo Svätý Max 1. sériu, ktorá obsahuje 10 dielov tohto slovenského seriálu. Každá z častí má približne 50 minút a nájdete tu celé časti bez reklamy.

Okrem seriálu Svätý Max nájdete na Voyo aj populárne vianočné filmy.

Svätý Max Markíza

Prvú sériu slovenského seriálu Svätý Max Markíza odvysielala ešte v roku 2022.

Televízia Markíza má v zálohe aj iné úspešné televízne projekty, ako napríklad reality šou Farma 15, kde účinkujúci súťažia o peňažnú výhru v hodnote 75 000 EUR.

Svätý Max online
Zdroj: unsplash.com

Svätý Max Markíza archív

Svätý Max Markíza archív ponúka svojim divákom ukážky na jednotlivé diely tohto slovenského seriálu, ktoré nájdete na oficiálnej stránke televízie www.markiza.sk. Takisto tu nájdete aj bonusy vo forme krátkych rozhovorov s hercami zo seriálu.

Avšak ak si chcete pozrieť celé epizódy, budete si musieť predplatiť streamovaciu službu TV Markíza Voyo.sk. Tu nájdete kompletne všetky diely prvej série bez reklám a vo vysokej kvalite.

Svätý Max pokračovanie

Ak sa zaujímate o to, kedy bude Svätý Max pokračovanie a kedy svetlo sveta uzrie Svätý Max druhá séria, tak tento dátum zatiaľ nie je presne stanovený.

O ohlásení dátumu druhej série seriálu vás budeme informovať.

Svätý Max recenzie

Svätý Max recenzie hovoria o tom, že ide o televízny seriál z produkcie TV Markíza, ktorý získal na stránke www.csfd.sk hodnotenie od divákov 59 %. Nájdete tu aj jednotlivé komentáre divákov na tento slovenský seriál.

Takisto si tu okrem celkového hodnotenia môžete pozrieť aj hodnotenie jednotlivých epizód, ktoré sa pohybuje v priemere okolo 64 %.

Hodnotenie ČSFD

Názov epizódyHodnotenie ČSFD
Nový farár57,7%
Takmer bezpečná banka62,7%
Teraz môžete pobozkať nevestu64,7%
Smiem prosiť?62,7%
Divoká procesia67,1%
Nie je všetko zlato, čo sa blyští67,1%
Dva a pol chlapa a bábätko68,5%
Hriešne ženy64,2%
A odpusť nám naše viny59,5%
Aj kone sa strieľajú64,7%

Ak vás zaujíma hodnotenie aj iných filmov alebo seriálov, môžete si ho pozrieť na Kinobox.cz.

Zdroje: markiza.sk, csfd.sk, youtube.com, unsplash.com

Najnovšie články