MS v hokeji 2024 Všetky info tu!

Kde sledovať MS v hokeji live – pozerajte priamy prenos v TV, live stream na internete a online v mobile

Aktualizované:

Autor: Pavol

Kde sledovať MS v hokeji live priamy prenos
Live streamFortuna TVSpustiť online
Live streamTV TipsportSpustiť online
TV prenosRTVS ŠportTV program
Online vysielanieRTVS.skNávod
Audio prenosRádio SlovenskoNávod

Kde sledovať MS v hokeji live naživo, je jedna z najtradičnejších májových otázok každého hokejového fanúšika. Zistite, kde si pozrieť priamy prenos hokej dnes, kde nájdete internetový live stream a ako sledovať MS v hokeji online prenos v mobile.

Kde sledovať MS v hokeji live

Od 10. do 26. mája sa oplatí vedieť, kde sledovať MS v hokeji live. Hrajú sa totiž v Prahe a Ostrave, takže iba na skok od Slovenska

V našom článku pre vás zhrnieme všetky možnosti, vďaka ktorým si budete môcť svetový šampionát pustiť kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

V článku nájdete

MS hokej live stream

MS hokej live stream ponúkajú zväčša stávkové kancelárie, ktoré prevádzkujú svoje vlastné internetové televízie.

K dispozícii majú aj mobilné aplikácie, a tak môžete sledovať hokej naživo odkiaľkoľvek. Navyše ich sledovanie nie je obmedzené lokalitou, narozdiel od internetových prenosov TV kanálov.

Kde sledovať MS v hokeji live
Zdroj: Pixabay.com

Hokej online stream na TV Tipsport

Stávková kancelária Tipsport ponúka MS v hokeji 2024 program a hokej online stream prostredníctvom svojej TV Tipsport, kde môžete pozerať celé MS v hokeji live zdarma.

V Tipsporte môžete pri registrácii získať bonusový kredit na prvé stávky a to v hodnote 30€.

Sledujte ms hokej live stream cez TV Tipsport

  1. Zaregistrujte sa na stránke tipsport.sk a prihláste sa do svojho účtu
  2. V hornom paneli kliknite na sekciu „LIVE“
  3. Po zobrazení ponuky športov vyberte „HOKEJ“
  4. Nájdite si konkrétny zápas a sledujte stream

7 dní po zaregistrovaní sa na Tipsporte môžete živý stream sledovať úplne zadarmo. Potom je nutné staviť minimálne 1,20 eur, aby ste mohli ďalej pozerať prenosy na TV Tipsport.

Priamy prenos hokej dnes v TV

Priamy prenos hokej dnes v TV zo svetového šampionátu vysiela po dlhých rokoch niekto ný ako verejnoprávna RTVS. Práva od turnaja v Česku až do roku 2028 získal súkromný kanál Joj Šport.

V prípade, že JOJ Šport nemáte v ponuke svojho televízneho operátora, tak si ho môžete predplatiť aj cez streamovaciu platformu Joj Play.

Športové prenosy v TV dnes z MS v hokeji 2023 ponúkne aj česká verejnoprávna televízia ČT Sport. Obe tieto stanice tradične pripravia aj sprievodný program k MS v podobe štúdií, zostrihov, zápasových analýz a rôznych súťaží či talkshow o turnaji.

Priamy prenos hokej dnes Slovensko

Chcete vedieť, kedy sledovať priamy prenos hokej dnes Slovensko na MS? V tabuľke nižšie nájdete zápasový rozpis našich chlapcov na turnaji v základnej skupine B.

DátumZápasČas
10.5.SLOVENSKO – Nemecko16:20
12.5.SLOVENSKO – Kazachstan20:20
13.5.USA – SLOVENSKO16:20
15.5.SLOVENSKO – Poľsko20:20
18.5.Francúzsko – SLOVENSKO20:20
19.5.SLOVENSKO – Lotyšsko20:20
21.5.Švédsko – SLOVENSKO20:20

Takisto si nezabudnite pozrieť článok o tom, aké sú pravidlá MS v hokeji. Vďaka tomu budete mať prehľad o tom, ako funguje postup tímov do štvrťfinále, semifinále a finále MS v hokeji 2024.

MS v hokeji online prenos

MS v hokeji online prenos ponúkajú cez internet okrem stávkových kancelárií ako je Tipsport môžete nájsť aj na webovom streame ČT Sport na webe ceskatelevize.cz. ČT má aj platformu ČT Sport plus, na ktorej budú taktiež vysielané súboje, ktoré nie sú práve v TV.

Nevýhodou týchto internetových streamov športových TV kanálov je však to, že sú geograficky obmedzené. ČT môžete sledovať iba z územia Českej republiky.

MS v hokeji live prenos na YouTube

MS v hokeji live prenos bol v minulých rokoch dostupný aj na YouTube/IIHF. Bežne sú tam prístupné aj zápasy nižších kategórii svetového šampionátu.

Je dobré preto pred a po začiatku turnaja sledovať či tomu tak nebude aj tento rok v prípade MS „A“ kategórie. Stream bol dostupný ako z územia SR, tak aj z ČR.

Kde sledovať ms v hokeji live v roku 2023
Zdroj: Pixabay.com

MS v hokeji online audio prenos

MS v hokeji online audio prenos si môžete naladiť, v prípade zápasov Slovenska na Rádiu Slovensko. Tam sú slovenské zápasy zo svetového šampionátu komentované už dlhé roky.

MS v hokeji 2024 na Joj Šport

Od budúceho roka 2024 príde veľká zmena vo vysielaní MS v hokeji, ktoré budú na súkromnej TV stanici Joj Šport.

Ide o veľkú zmenu, no diváci dobre vedia, že tu okrem iného môžu sledovať napríklad aj to, ako jazdí Vlhová dnes live počas sezóny SP v alpskom lyžovaní.

Tí, ktorí nemajú Joj Šport v televízii, budú môcť využiť internetovú platformu Joj Play, ktorá za menší poplatok ponúka kompletné vysielanie tejto tv stanice naživo.

Zdroje: ifortuna.sk, tipsport.sk, rtvs.sk, ceskatelevize.cz, iihf.com, pixabay.com, unsplash.com

Témata:
Šport MS v hokeji

Najnovšie články