MS v hokeji 2024 Všetky info tu!

Picuki – prezerajte Instagram aj bez registrácie

Aktualizované:

Autor: Marcela

Picuki nájstroj na Instagram bez registrácie

Picuki je moderná webová platforma, kde si môžete prezerať instagramové účty vašich priateľov a známych. Prezradíme vám, ako táto stránka funguje a ako ju používať. Aj vďaka Picuki sa z vás môže stať prvotriedny instastalker!

Picuki

Picuki Instagram viewer je bezplatná služba, ktorá vám umožňuje mať prehľad o tom, čo ľudia na internete zdieľajú.

Ak sa pýtate, na čo je to dobré, odpoveď je jednoduchá. Máte prehľad o zdieľaných príspevkoch a príbehoch napriek aj tomu, že sociálne siete nevyužívate.

Jednoducho povedané Picuki je webová platforma, pomocou ktorej si dokážete anonymne zobraziť instagramové účty svojich známych, a to bez nutnej registrácie. Vďaka tejto aplikácií môžete využívať instagram bez prihlásenia. Podobne ako instagram, veľmi obľúbenou sociálnou sieťou je aj Be real.

V článku nájdete

Picuki Instagram

Fotky, ktoré boli zverejnené na sociálnej sieti Instagram si prezriete veľmi jednoducho. Musíte poznať osobný nick užívateľa, ktorého chcete zobraziť. Pri písaní si môžete vďaka klávesovým skratkám pre Windows a Macbook ušetriť kopec času.

  1. Otvoríte si webovú stránku picuki.com.
  2. Do vyhľadávača zadajte konkrétny nick užívateľa.
  3. Kliknite na lupu.
  4. Hotovo, zobrazí sa vám profil.
Picuki Instagram viewer
Zdroj: co-to-je.sk

V prípade, že vás omrzeli e-knihy a máte chuť stalkovať, Picuki je tu pre vás. Vďaka Picuki com instagram si ako rodič dokážete prezerať instagramové príspevky detí bez nutnej registrácie, taktiež si môžete prezerať slávne osobnosti či známych, bez toho, aby o tom mali čo i len tušenie.

Picuki Instagram app

Picuki Instagram app je mobilná aplikácia, vďaka ktorej si anonymne prehliadnete Instagram iných aj v mobile a taktiež vám poslúži picuki instagram stories na ich prezeranie. Zároveň slúži na editáciu fotiek či na ukladanie story, takže vám nikdy nezmiznú.

Picuki aplikácia však už vyžaduje prihlásenie na váš Instagram účet. Alebo v prípade, že chcete využívať jej Pro verziu aj zakúpenie tejto prémiovej verzie.

  • Cena: 4,49€ / týždeň.
Picuki instragram app
Zdroj: co-to-je.sk

Túto aplikáciu nevyužijete v prípade, ak si chcete založiť profil na sociálej sieti Threads. Pretože ten je priamo prepojený s vašim instagramovým účtom.

Picuki Facebook

Picuki com Facebook nefunguje. Táto platforma je určená čisto na vyhľadávanie na sociálnej sieti Instagram. Aby ste sa dostali na profil facebookového užívateľa, je potrebná registrácia alebo prihlásenie na Facebook.

V prípade, že ste zabudli heslo, nemusíte si zakladať novú sieť. Zistite svoje heslo na FB, prihláste sa a vyhľadajte si profil, ktorý ste chceli nájsť.

Picuki Tiktok

Rovnako ako pri Facebooku, ani Picuki Tiktok vás nepoteší. Picuki je nástroj určený len na vyhľadávanie na Instagrame a vyhľadať Tiktok účet cez túto službu nedokážete.

Picuki Dua Lipa

Na oficiálnej stránke Picuki môžete vyhľadávať aj známe osobnosti. Ak vás zaujíma Dua Lipa, stačí ak dáte to vyhľadávača Dua Lipa.

Následne sa vám zobrazia všetky účtu spojené so zadanou frázou.

Picuki Dua Lipa
Zdroj: co-to-je.sk

Wanda Nara Picuki

Wanda Nara Picuki vám podobne, ako pri Dua Lipe, zobrazí príspevky a príbehy tejto celebrity.

V prípade, že vás zaujíma sociálny profil a život na sociálnych sieťach tejto známej modelky, nemusíte si zakladať účet, postačí vám Picuki.

Dobo Agi Picuki

Dobo Agi Picuki, podobne ako vyššie zmienené slávne osobnosti, vám zobrazí príspevky a príbehy tejto osoby. Stačí toto meno zadať do vyhľadávania a máte hotovo.

Ivana Gáborík Picuki

Okrem svetových celebrít na Picuki nájdete aj tie slovenské. Ivana Gáborík instagram Picuki vám zase zobrazí príspevky, príbehy manželky slávneho hokejistu Mariána Gáborika. Nájdete ho aj pod názvom iversanns picuki alebo Gáborík picuki.

Zdroj: picuki.com

Témata:
Internet

Najnovšie články