MS v hokeji 2024 Všetky info tu!

Mesačný horoskop – znamenia, čínsky horoskop, EZO a Moneo

Aktualizované:

Autor: Marcela

mesačný horoskop 2023

Pozrite sa na aktuálny mesačný horoskop pre všetky znamenia. Jednotlivé horoskopy sa riadia svojimi pravidlami a prinášajú predpoveď o budúcnosti. Toto je napríklad čínsky horoskop, EZO, Moneo či horoskopy na káve.

Mesačný horoskop

Mesačný horoskop sa odborne nazýva aj mesačný kozmogram. Účelom horoskopov je na základe hviezd určiť charakteristické črty vašej osobnosti.

Zároveň horoskopy predpovedajú karmu, budúcnosť a môžete sa z nich dozvedieť, či budete mať najbližší mesiac šťastné obdobie. To sa vám môže hodiť napríklad vtedy, ak sa chcete zapojiť do Shell súťaže.

V článku nájdete

Horoskop na mesiac

Horoskopy na mesiac sa určujú na základe postavenia hviezd, pozície Slnka, Mesiaca, planét a niektorých ďalších horoskopických prvkov.

Na základe týchto prvkov predpovedajú budúcnosť pre jednotlivé znamenia. Znamení je spolu dvanásť, rovnako ako mesiacov v roku, ktoré môžete sledovať napríklad aj v kalendári sviatkov.

Vodnár | Ryby | Baran | Býk | Blíženci | Rak | Lev | Panna | Váhy | Škorpión | Strelec | Kozorožec

Vodnár horoskop na mesiac máj

Ľuďom narodeným v tomto znamení planéty v máji pripravili poriadne horúce dni. Budete pôsobiť veľmi príťažlivo na opačné pohlavie. Čaká vás množstvo vášne a pocítite ja motýliky v bruchu. No dávajte si pozor, pád z veľkých výšok býva veľmi bolestivý.

Nasledujúce dni treba byť opatrní najmä čo sa týka úrazov a bolestí chrbta. Neprepínajte svoje sily, môžete si uškodiť.

V otázke vašich financiií nečakajte zbytočne na rozhodnutia ostatných, prevezmite zodpovednosť do vlastných rúk.

Hlavne v strede mesiaca sa vás budú zmocňovať obavy ohľadne straty zamestnania. Nebojte sa – nie sú opodstatnené, tieto pochybnosti najlepšue vyriešite pár dňami voľna. Vďaka tomu znova získate realistický pohľad.

Máj mesačný horoskop Ryby

Vaše ego sa neupokojí ani po príjemne strávenej dovolenke alebo víkende. Vaše neustále stavanie sa do pozície obete a nespokojnosť vás natoľko vyčerpá, že môžete stratiť všetku energiu. No koncom mesiaca sa to zmení – konečne nastane čas zastviť sa, myslieť iba na seba, nielen na druhých. Len pre zadaných – vážte si vášho partnera a nesústreďujte sa len na jeho negatívne vlastnosti.

To, že už dlhšie dobu ste podráždení sa podpíše aj na vašom zdravá. Dobite sa vhodnou stravou a pohybom.

Začiatkom mesiaca sa k vám môžu dostať malé peniaze, vrátené pôžička alebo iné – poteší vás to.

V zamestaní ste vyťažení natoľko, že nemáte čas absolútne na nič. Je to spôsobené najmä tým, že sa sústredíte na nepodstatné veci. V hlave sa vám vynárajú skvelé nápady, nad ktorými kvôli nedostatku času mávnete len rukou. Je to škoda, mohli by vás posunúť v živote tým správnym smerom.

mesačný horoskop ryby
Zdroj: unsplash.com

Horoskop na mesiac máj Baran

V tomto mesiaci sa zmení vaša obrovská prednosť – nekonečný optimizmus v opak. Zatiaľ čo obvykle vidíte všetko ružovo, teraz robíte z každej maličkosti katastrofu.

Dajte si pozor na prejedania sa a rátajte s bolesťami žalúdka a problémy s trávením.

V strede mesiaca spoznáte novú známosť, ktorá váš pesimizmus rozptýli a vy znovu ožijete.

Máj bude pre vás mesiaco utrácania – buďte  opatrní, aby to nemalo katastrofálne následky.

S najväčšou pravdepodobnosťou budete mať konflikty s vašimi kolegami a nadriadenými. Pozitívom je, že koncom mesiaca dojde k veľkému obratu. Zaujímavá informácia alebo myšlienka vás posunie ďalej a problémy sa vyriešia samé od seba.

Býk mesačný horoskop máj

Trpezlivosť ruže prináša a v máji nezadaným aj novú známosť. Planéty tieto dni majú totiž priaznivý vplyv na váš milostný život. Toto je optimálna doba pre osamelých, ktorí túžia po objatí.

Nezabúdajte na svoje zdravie, ktoré sa vám pripmenie bolesťami chrbta a zubov.

Medzi osobami,  ktorými flirtujete, je jedna, do ktorej sa časom zamilujete. Vzrušujúce chvíle prídu hlavne koncom mesiaca. V pokoji sa môžete odviazať a vychutnať každý okamih.

Máj je pre vás skvelým mesiacom na uzatváranie nových obchodných zmlúv, investícií. V pracovnom prostredí by to pre vás ani nemohlo byť lepšie. Vzťahy na pracovisku sú harmonické – kolegovia vás majú radi a rešpektujú vás. No horšie je to s prácou samotnou – nebaví vás nič, potrebovali by ste vypnúť.

Horoskop na mesiac máj Blíženci

V máji sa určite nebudete nudiť. Vášmu šarmu nikto neodolá, no to vám nestačí, cítite vnútornú nespokojnosť a chcete zažiť trvalú lásku. Začiatkom mesiaca spoznáte človeka, pri ktorom vám búši srdiečko. Nemusí vám však vaše city opätovať. Dôležité je, aby ste netlačili príliš na pílu, lebo koniec mesiaca bude pre vás katastrofálny. 

Len pre zadaných – váš vzťah prežíva vážnu krízu. Skúste viac dôverovať partnerovi. Mnohé problémy si totiž iba namýšľate.

V tomto mesiaci sa môžu objaviť bolesti hlavy a problémy so srdcom. Za búšením srdca však nemusia byť len zdravotné komplikácie.

Po finančnej stránke vám pravdepodobne nevyjde jeden nádejný obchod. Nebuďte rozčarovaní – nie je všetkým dňom koniec.

V máji sa môžete niekedy cítiť ako obeť energetických upírov, ktorí vás vyciciavajú do poslednej kvapky. Motivovať sa môžete tým, že budete nadšene plánovať budúcnosť. No s realizáciou nápadov počkajte na ďalší mesiac. Oplatí sa vám to.

mesačný horoskop blíženci
Zdroj: pixabay.com

Rak mesačný horoskop máj

Na začiatku mesiaca vaša mrzutosť mierne poľaví. City, ktoré prebudíte neuváženým flirtom, budú mimoriadne intenzívne, aj keď krátkodobé. No vyhýbajte sa vystresovaným alebo nervóznym ľuďom. Ich energia by bola pre vás momentálne ako jed.

Tento mesiac myslite najmä na svoju imunitu a doprajte telu dávku vitamínov. Ohrozuje vás kašeľ alebo prechladnutie.

Dávajte si pozor na väčšie finančné investície a určite si počas tohto mesiaca nepožičiavajte. Na konci mesiaca sa dozviete tajomstvo, ktoré vás posunie v živote ďalej.

Aj napriek častým stresovým situáciám ste v práci vyrovnaní a konflikty sa od vás záhadne odrážajú. Nenechajte sa vyprovokovať negatívnymi emóciami vašich kolegov. V strede mesiaca pracovné napätie povolí.

Horoskop na mesiac máj Lev

Už dlhšiu dobu máte zjavne pocit, že sa vám v milostnom živote nedarí. Romániky na jednu noc vám nedajú to, čo očakávate a ani váš partner, či nové známosti vás neuspokojujú. Môže to byť spôsobené tým, že máte prehnane vysoké očakávania.

Dajte si pozor – na začiatku  mesiaca sa vás môže zmocniť únava. Mali by ste myslieť aj na očistu organizmu, najmä pečene.

Keď si budete eriť podarí sa vám uzatvoriť výhodnú zmluvu alebo poistenie. Nemusíte sa báť ani hypotéky – získate výhodné podmienky.

Ani v práci to tento mesiac pre vás nie je ono. Najmä začiatkom mesiaca vás kolegovia otravujú, kolegyne závidia, šéfovia štvú. oberte si voľno a keď sa vrátite, nová získaná energia vás perfektne nakopne.

Panna mesačný horoskop máj

V tomto mesiaci môžete počítať s tým, že objavíte svetlo vo vašej súčasnej situácií a vy si konečne uvedomíte, čo vlastne chcete. Treba však zapracovať na disciplíne.  Priazeň planét využite na sto percent a začnite si konečne veriť! 

Nepodceňujte dôležitosť preventívnych prehliadok, aby ste včas mohli odhaliť skryté hrozby, kým nie je neskoro.

V prípade, že uvažujete požiadať o zvýšenie platu, tak nastal vhodný čas. V zamestnaní ste vo vrcholovej forme. Nové myšlienky a nápady sa len tak hrnú. Navyše na svoje okolie pôsobíte očarujúco.

mesačný horoskop panna
Zdroj: unsplash.com

Horoskop na mesiac máj Váhy

V máji sa môžu objaviť sklony k pesimizmu. Preto by ste mali hľadať možnosti, ako sa zregenerovať a načerpať novú energiu. Navyše tým, že súdite druhých za ich postoje a názory, oslabujete seba. Rátajte s tým, že a dostanete do konfliktu so svojimi priateľmi a môže vás to stať stratu starých dobrých známych. 

Počas tohto mesiaca ste na tom po psychickej stránke zjavne horšie ako po fyzickej. No život nie je taký čiernobiely ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Prílev nových možností, ako si zarobiť financie navyše, je vám tento mesiac otvorený. Neodraďte si tieto šance svojim pesimizmom.

V zamestnaní len márne hľadáte motiváciu. Kvôli nedoriešeným konfliktom v súkromí prehliadate dôležité informácie, ktoré by vás mohli v práci posunúť ďalej. Rovnako ste prestali počúvať vašu intuíciu, čo je chyba. Pokúste sa znovu spojiť s vašim šiestym zmyslom a uvidíte, prinesie vám to vytúžené ovocie.

Škorpión mesačný horoskop máj

V tomto mesiaci máte šťastie,  že sa dokážete nad všetko povzniesť a vyťažiť aj z negatívneho to pozitívne. Teraz je čas prijímať a nie dávať. Neobzerajte sa stále za minulosťou a vykročte konečne vpred. V máji vás čaká niekoľko príjemných dní, tak si ich nepokazte vašou domýšľavosťou. 

Dajte si pozor na prepracovanosť a problémy s trávením. Jedno s druhým totiž súvisí. Ak tak neurobíte, hrozia vám žalúdočné vredy.

Tento mesiac si nerobte žiadne veľké dlhy. Ťažko by ste sa z nich mohli totiž dostať. V poslednom období len vyčkávate a bojíte sa v zamestnaní vyčnievať z radu. Pamätajte, že šťastie praje odvážnym a risk prináša zisk. Vďaka vyčkávacej taktike sa stále neposúvate a stagnujete na tom istom mieste.

Horoskop na mesiac máj Strelec

Začiatkom mesiaca môžete zažiť trochu vzrušenia. Môže vás očariť osoba opačného pohlavia a to natoľko, že vás to prekvapí.  Vyzerá to na vážny vzťah, ktorý vám prinesie vytúžené šťastie. 

Začiatok mesiaca by mal byť bezproblémový. Na jeho konci však zvýšte opatrnosť, hlavne nepodceňujte počasie.

Vaša finančná situácia sa počas tohto mesiaca mierne zhoršila a zastihla vás nepripravených. Skúste požiadať o pomoc priateľov.

Pracovné tempo prechádzajúcich mesiacov vás dosť vyčerpalo a váš organizmus túži po odpočinku. Konečne vypnite a užite si voľné dni. Zaslúžite si to. Nebojte sa, že vám v práci niečo unikne. Koncom mesiaca budete potrebovať každú ušetrenú energiu, lebo vás v zamestnaní budú čakať isté zmeny, s ktorými sa budete musieť vyrovnať.

mesačný horoskop strelec
Zdroj: istock.com

Horoskop na mesiac máj Kozorožec

Máj bude pre vás pozitívnym mesiacom.  Nič vážne sa neudeje, všetko do čoho sa pustíte, by vám malo vyjsť.

Po zdravotnej stránke sa cítite odpočinutí, akurát sa ozvú bolesti chrbta. To njamä z toho dôvodu, že ste si na chrbát toho naložili veľa.

Váš partner/ka sa vám snaží vyjsť v ústrety a byť k vám milý/milá. Nemusíte byť hneď podozrievaví, že je to kvôli pocitom viny. Iba vám chce preukázať, že ste preň dôležitou osobou. Ku koncu mesiaca sa môžu vyskytnúť drobné nezhody, ktoré ste zbytočne vyvolali vy. Nerobte dusnú atmosféru, lebo sa vám to vráti v nevhodnej chvíli.

Hlavne ačiatkom mesiaca by sa vám malo dariť. Prídu k vám nečakané mesiace v podobe vrátenej pôžičky, s ktorou ste sa už rozlúčili. No nemiňte to všetko hneď a odložte radšej na horšie časy.

Uprostred mesiaca vám môžu kolegovia v práci otravovať o svojimi úlohami. Naučte sa povedať nie, lebo sa toho na vás nakopí veľa a vy to nezvládnete. Občas vám nezaškodí byť trochu sebeckými. Ku koncu mesiaca si vyslúžite pochvalu.

Čínsky horoskop

Čínsky horoskop je značne odlišný od toho klasického, na ktorý ste bežne zvyknutí. Tento horoskop sa riadi čínskym kalendárom, kde je každému roku pridelené určité znamenie zverokruhu.

Tieto znamenia čínskeho horoskopu sa potom periodicky opakujú každých 12 rokov.

Znamenia čínskeho horoskopu sú nasledovné:

  • Prasa
  • Krysa
  • Byvol
  • Tiger
  • Zajac
  • Drak
  • Had
  • Kôň
  • Koza
  • Opica
  • Kohút
  • Pes

Pre každé znamenie určuje konkrétne postavenie hviezd a na základe toho vzniká horoskop. Čínsky horoskop môže byť ročný aj mesačný.

Sibyla horoskopy

Sibyla horoskopy patria medzi najznámejšie horoskopy a tieto horoskopy nájdete na internetovej stránke sibyla.sk.

Na tejto webovej platforme nájdete veľké množstvo horoskopov na deň, na týždeň či mesiac. No zároveň tu nájdete aj špeciálne horoskopy ako napríklad indiánske, cigánske či erotické horoskopy.

V horoskopoch je aj kúsok mágie, ktorá je spojená napr. aj so Zimným slnovratom, ktorý je považovaný za najkratší deň v roku.

Horoskopy na káve

Horoskopy na káve sa prezentujú ako najlepšie horoskopy na Slovensku. Nájdete ich na portáli nakave.sk.

Táto stránka má pre vás pripravený horoskop na každý deň. Vzhľadom na to, že stránka sa horoskopom venuje len okrajovo, určite by ste ich nemali považovať za najlepšie.

Tento portál sa totižto venuje rôznym tematikám. A okrem horoskopov prináša čitateľom citáty, vtipy a dokonca si tu môžete vypočítať výšku hrubej mzdy, ktorá sa vám môže hodiť pri výpočte rodičovského dôchodku.

EZO horoskopy

EZO horoskopy vám prináša EZO TV. Táto internetová televízna stanica, ktorá ponúka svojim divákom duchovné a esoterické služby.

Na tejto webovej platforme nájdete pravidelne aktualizované denné, týždenné a ročné horoskopy.

Okrem klasických horoskopov vám EZO horoskop prináša informácie o vašich šťastných číslach na deň alebo týždeň. Zároveň sa tu dozviete aj rozloženie vašej energie na konkrétny deň.

EZO horoskopy
Zdroj: co-to-je.sk

Horoskopy Moneo

Horoskopy Moneo fungujú podobne ako EZO horoskopy. Moneo je totižto podobne webová platfroma, ktorá sa venuje esoterickým javom a astrológii.

Na stránke Moneo však máte na výber viacero druhov horoskopov. Môžete si vybrať:

  • Denný horoskop
  • Horoskop na zajtra
  • Týždenný horoskop
  • Horoskop lásky
  • Mesačný horoskop
  • Finančný horoskop
  • Čínsky mesačný horoskop
  • Ročný horoskop
  • Čínsky ročný horoskop

Partnerský horoskop

Partnerský horoskop lásky funguje viacerymi spôsobmi. Existuje niekoľko internetových stránok, kde vo väčšine prípadov zadáte vaše znamenie a znamenie vášho partnera.

Na základe numerologických a astrologických javov vám horoskop vyhodnotí vašu zhodu podľa znamení horoskopu. To znamená, že berie do úvahy povahové črty jednotlivých znamení, na základe ktorých partnerský horoskop vyhodnotí, či je kombinácia vašich znemaní vhodná na spolužitie.

Najpravdivejší horoskop

Najpravdivejší horoskop sa nedá určiť, keďže sa jedná o odhad postavenia hviezd, planét, mesiaca a iných prvkov a ich vplyv na dané konkrétne znamenie.

Každá jedna osoba, ktorá sa horoskopom venuje vám bude tvrdiť, že horoskop od nej je ten najpravdivejší a bude mať na to svoj dôvod.

Z tohto dôvodu je dôležité si uvedomiť, že predpovede ako horoskopy je potrebné brať s nadhľadom.

Zdroj: sk.ezo.tv, chinahighlights.com, moneo.sk, sibyla.sk, youtube.com

Témata:
Kalendár

Najnovšie články